Marketingul si strategiile de fidelizare au un cuvant greu de spus atunci cand vine vorba despre atragerea noilor clienti si fidelizarea celor deja existenti. Firmele ar face aproape orice pentru a castiga increderea clientilor, de aceea tot mai multe se bazeaza pe oferte de fidelitate. Ce sunt acestea? Oferte disponibile doar pentru un anumit segment de clienti: spre exemplu, clientii care au cumparat produse/servicii in valoare de x lei, in perioada y. vor beneficia de anumite avantaje (reduceri de preturi, produse gratis si multe altele).

De aceste oferte de fidelitate se folosesc tot mai multe firme in ultimul timp, iar de castigat au atat clientii, cat si acestea: clientii cumpara la un pret mai avantajos, firmele castiga clienti noi sau ii fidelizeaza pe cei deja existenti. Insa trebuie ca ofertele de fidelizare sa fie cat mai avantajoase, pentru a avea success si pentru a se diferentia de celelalte de pe piata.

Nici firmele care au ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme (rent – a – car) nu fac exceptie si vin mereu cu noutati. Una dintre cele mai bune oferte existente in acest moment pe piata, din punct de vedere al fidelizarii este cea in care se ofera o reducere de 11% din pretul de inchiriere al unei masini pentru clientii care au inchiriat mai mult de 3 masini in ultimele 6 luni. Aproape oricine stie ca serviciile de inchirieri masini sunt extrem de folositoare, iar clientii se bucura atat de preturi bune, cat si de reduceri.

O persoana care are nevoie de o masina de inchiriat lunar, se va bucura de aceasta oferta de fidelitate si va inchiria o masina cu o reducere de minim 1,65 euro/zi (calculate la pretul celei mai ieftine masini). Daca ne gandim ca aceasta reducere se poate aplica chiar si pe perioada unei luni, reducerea va fi de aproape 50 euro (si asta la cea mai ieftina masina).

Asadar, oferta de fidelizare pentru persoanele care folosesc serviciile de rent-a-car este tentanta, mai ales daca ne gandim ca oricum am facut economie alegand acest serviciu. Reducerea de fidelizare este mai mult decat binevenita si daca stiti ca inchiriati des masini, cu siguranta ca veti profita de ea.

Va prezentam totodata o oferta super speciala a inceputului de an de la AUTO GRAND

oferte-ianuarie

Oferte de fidelizare la inchirierile de masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *