Group of young cheerful people with raised hands are enjoying in the car ride. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786750][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/summer.jpg[/img][/url] [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786738][img]http://dl.dropbox.com/u/40117171/group.jpg[/img][/url]

Vara este anotimpul concendiilor si a mini-vacantelor. Cred ca oricui ii place sa se hotarasca vineri seara sa plece a doua zi la munte sau la mare, iar un weekend plictisitor sa devina unul plin de amintiri. Toate acestea sunt posibile multumita faptului ca s-au inventat masinile si ca putem sa circulam rapid si confortabil. Insa, pentru persoanele care nu au o masina, aceste weekenduri nu sunt atat de confortabile si nici nu pot fi spontane. Din nefericire, pe perioada verii, trenurile sunt ocupate, iar biletele sunt rezervate in avans, asa ca trebuie sa va hotarati cu o saptamana inainte daca vreti sa plecati, daca nu cu mai mult.

Si totusi, pentru cei care vor sa calatoreasca dar nu au o masina, exista o solutie rapida si nu foarte costisitoare: rent-a-car. Nu stiu daca ati observat, dar in ultimii ani, piata inchirierilor de masini s-a marit si acesta este un lucru bun. Multi oameni prefera sa inchirieze o masina pe perioada cat au masina in service, in loc sa mearga cu taxiurile sau sa apeleze la prieteni.

De asemenea, inchirierea de masini este foarte buna si pentru persoanele care vin in tara si nu vor sa fie dependente de taxiuri, deoarece preturile sunt extrem de mari. In cazul inchirierii unei masini, costurile sunt decente: ajung pe la 30 euro pe zi, in functie de masina aleasa, de varsta celui care inchiriaza masina si de perioada inchirierii.

Insa, pe timpul verii, cand toata lumea cauta o masina, preturile mai scad. Iar astfel, veti putea inchria o masina la pret mult mai mic, veti putea inchiria masina pe o perioada de 7 zile, in loc de 5 zile cu aceiasi bani. Acesta este doar un exemplu, insa sunt mai multe tipuri de reduceri practicate de catre companii.

Neaparat sa verificati preturile la inchirieri mai lungi, pentru ca nu stiti niciodata cand aveti nevoie de o masina, pentru o excursie spontana. Iar asa cum am spus, preturile nu sunt deloc ridicate. Si daca alegeti o masina mica, de oras sau una care consuma putin, nici nu veti simti costul combustibilului.

Asadar, fiti atenti la ofertele de vara ale serviciilor de inchirieri masini.

Oferte de vara pentru inchirierea de masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *